teenager posts äger.

Postat i Okategoriserat kl. 22:38 av | Kommentarer (3) |


Var inne på min gamla facebook en sväng, kollade på min logg, såg allt vi skrivit till varandra, det du skrivit till mig. Föralltid, jag lovar. Lova inte saker du vet att du inte kommer hålla:( Mitt hjärta är verkligen helt krossat. Fan alltså att de blev såhär. Vad jag förstår på dig så bryr du dig inte det minsta nu, så det är väl dags för mig att ge upp nu. Trying soo hard to put all the pieces together. Men fan, så jävla svårt. Funkar inte. Så jag vet inte, ger upp snart. Måste sluta kolla tillbaka. Börjat glömma massa saker nu, en del saker är verkligen helt bortblåst. 

Utöver detta så har jag haft såna jävla fulis dagar nu de senaste, fy satan. Har vart riktigt jävla ful de senaste, sjukt. Är det bara jag som märkt det? Tycker ju att de borde vara fler som sett de.. Men aja.

Imon efter skolan ska jag härja lite med ebbz. Behöver få andra saker i skallen, så de behövs! Och ebbz, du är min bästa vän, sjukt glad att jag har dig:) <3

NU ska jag däremot sova, upp tidigt som faaan imon. 7!!!!! gah:(
God natt fokes, sleep tight;)
Annons:

Kommentarer

  • ebs 2012-01-13 Awwwww milllssss <33 Bästistalker!!
  • Jegrabbaxytet 2012-02-04 Hi! my name is Jully. I would like to meemeet admissible attendant :)
    This is my homepage <a href=>http://jskdh5jkd7djh4.com/</a>l
  • SheilaVek 2017-07-16 Good afternoon Fuck me like a slut and cum on my face my nickname (Svetik98)

    Copy the link and go to me... bit.ly/2trRb4A

    8528949

Skriv En Kommentar